AMBJENT PER PALESTER PER SHITJE Tirane

Ambjente Biznesi ne Shitje Data: 13/08/2019 21:30

235,000 Euro

  • AMBJENT PER PALESTER PER SHITJE
  • AMBJENT PER PALESTER PER SHITJE
  • AMBJENT PER PALESTER PER SHITJE
  • AMBJENT PER PALESTER PER SHITJE

AMAZING FOR PALESTAR FOR SALE

Sell a fitness center with a surface of 500 m2 divided into two floors, floor 0 and floor -1. The environment is well-invested and organized with the ideal conditions for a fitness center. Floor 0 can be used as reception desk and as a mini bar, while floor -1 is divided into different sections for certain activities that the gym offers. There is also the splitting of toilets, showers and saunas.


Pagesa 235,000 Euro
Siperfaqa 500.00
Kati 0
Qyteti - Zona Tirane - Ali Demi/Tregu Elektrik
Adresa Ali Demi, Tirana, Albania
Lexime 184

Shitet ambjent I pershtatshem per palester me siperfaqe 500 m2 I ndare ne dy kate, kati i 0 dhe kati -1 . Ambjenti eshte I mireinvestuar dhe i organizuar me kushtet ideale per nje palester . Kati 0 mund te shfrytezohet si recepsion dhe si nje mini bar, ndersa kati -1 eshte I ndare ne seskione te ndryshme per aktivitete te caktuara qe palestra ofron. Gjithashtu eshte e bere dhe ndarja e tualeteve, per dushe dhe sauna.