Shiten Blete Lushnje

Shiten 40 koshere me blete ne gjendje shume te mire, me 4, 5 dhe 6 pjellje.
Bletet ndodhen ne Lushnje. Cmimi eshte 17.000 leke secila.
Per me shume informacion mund te kontaktoni ne numrin e telefonit.