Qenushe Vlore

Kafshe e shpende Data: 11/04/2019 14:50

200 Euro

  • Qenushe


Pagesa 200 Euro
Qyteti - Zona Vlore - Qender
Adresa Rruga Zigur Lelo, Valona, Albania
Lexime 1512

Shitet Qenushe femer e vaksinuar dhe pajisur me kartele veterineri.2 muajshe pothuajse 3 kg Tip spic
Shitet per arsye mos dedikimi te kohes se duhur per perkujdesje dhe mirerritje.