Shitje bagetish Vlore

Kafshe e shpende Data: 21/03/2019 12:33

7,000 Leke


Pagesa 7,000 Leke
Qyteti - Zona Vlore - Zone Periferike
Adresa vlore
Lexime 594

Shiten 50 dhen te gjitha te reja,dhe me te shumtat bejne nga 2 sheleg,