Kelyshe Kangal Malakli Korce

Shiten kelyshe Malakli Turk te pajisur me pashaporte. Race shume e forte dhe besnike. Mashkulli eshte mbi 90 kg dhe femra mbi 70kg. Per me shume foto dhe info mund te kontaktojme ne cel. ose te vini ti shihni nga afer.

Njoftime te Ngjashme