Kelysh Pastor Gjerman Mix Per Adoptim Tirane

Ky kelysh eshte 3 muajsh e gjysem dhe ka nje temperament te shkelqyer dhe lozonjar. Per shkak te kushteve te limituara ai po jepet per adoptim. Bashke me valsinat e bera, ai po pret familjen e tij. Kushdo i interesuar qe ta adoptoje kete dashuri me shkruani ne whatsapp ose merrni ne tel. Pagesa e shkruar ne kete njoftim nuk ka vlere, kelyshi vjen pa pagese.

Njoftime te Ngjashme