Shesim dele te rraces gjermane Durres

Kafshe e shpende Data: 09/07/2019 22:21

250 Euro

  • Shesim dele te rraces gjermane


Pagesa 250 Euro
Qyteti - Zona Durres - Zone Periferike
Adresa Rruga aleksander goga
Lexime 1395

Rendimente maksimale ne qumesht dhe qingja