Maltese ne Shitje Tirane

Kafshe e shpende Data: 18/01/2020 23:00

350 Euro

  • Maltese ne Shitje
  • Maltese ne Shitje
  • Maltese ne Shitje
  • Maltese ne Shitje


Pagesa 350 Euro
Qyteti - Zona Tirane - Fresku/Linze
Adresa Rruga Muhamet Deliu, Tirana, Albania
Lexime 2519

Sjellim me porosi nga jashte kelysh Maltes dhe Mini-Maltes si dhe te gjitha llojet e rracave te tjera, te pajisura me pashaport, mikrochip dhe te vaksinuar. Dhurate merrni dhe nje broshure rreth edukimit dhe trajnimit te qenushit. Per me shume kontaktoni ne nr tel