Bichon Frise Tirane

Kafshe e shpende Data: 12/02/2020 16:06

350 Euro

  • Bichon Frise
  • Bichon Frise


Pagesa 350 Euro
Qyteti - Zona Tirane - Fresku/Linze
Adresa Rruga Muhamet Deliu, Tirana, Albania
Lexime 2670
Bichon Frise Screenshot-2019-06-17-13.40.09.png (Format ) |

Sjellim me porosi nga jashte kelysh Bichon Frise, qenusha fashion dhe super per pallat pasi si bie qimja dhe nuk shkaktojne alergji. Gjithashtu sjellim dhe te gjitha llojet e rracave te tjera, te pajisura me pashaport, mikrochip dhe te vaksinuar. Dhurate merrni dhe nje broshure rreth edukimit dhe trajnimit te qenushit. Per me shume kontaktoni ne nr tel