Dhurohen kelyshet e qenit. Te rritur ne shtepi 3 jave. Tirane

Kafshe e shpende Data: 23/07/2019 15:23

1,000 Leke

  • Dhurohen kelyshet e qenit. Te rritur ne shtepi 3 jave.
  • Dhurohen kelyshet e qenit. Te rritur ne shtepi 3 jave.


Pagesa 1,000 Leke
Qyteti - Zona Tirane -
Adresa Gjergji Qiriazi
Lexime 5891

Dhurohen kelyshe qeni meshkuj dhe femra,3 4 javesh. Mamaja gjysem Pitbull, rritur ne shtepi e vaksinuar. Kelyshet jepen pa pagese per familjare dhe njerez te kujdesshem per kafshet.