Kelyshe Rottweiler 12 jave te vjeter per Adoption.whatsaap mua: +639232316532 Berati

Kafshe e shpende Data: 19/09/2019 21:23

250 Euro

  • Kelyshe Rottweiler 12 jave te vjeter per Adoption.whatsaap mua: +639232316532
  • Kelyshe Rottweiler 12 jave te vjeter per Adoption.whatsaap mua: +639232316532
  • Kelyshe Rottweiler 12 jave te vjeter per Adoption.whatsaap mua: +639232316532


Pagesa 250 Euro
Qyteti - Zona Berati - Kucove
Adresa Rruga Shetitorja Deshmoret e Kombit
Lexime 134

Kelyshe Rottweiler 12 jave te vjeter per Adoption.whatsaap mua: +
Kelyshat e Rottweiler 12 jave te vjetra gati per biresim. Kelyshet jane rritur ne nje ambient shume te qete dhe jane mesuar me femijet. I ngritur me shume dashuri dhe vemendje.
email kontakti: elnerzola@gmail.com