Miniature Poodle Tirane

Kafshe e shpende Data: 29/05/2020 11:06

1,200 Euro

  • Miniature Poodle
  • Miniature Poodle
  • Miniature Poodle
  • Miniature Poodle


Pagesa 1,200 Euro
Qyteti - Zona Tirane - Fresku/Linze
Adresa Rruga Muhamet Deliu, Albania
Lexime 237

Importojme nga jashte qenusha te rraces Mini Poodle si dhe te gjitha rracat e tjera. E theksojme vetem rraca te pastra; te kontrolluara dhe te certifikuara te pajisur me pashaport mikrochip dhe 1-2 vaksina te kryera ne varesi te moshes. Para se te merrni qenushin tuaj behet dhe nje kontroll i plote tek veterineri pasi duam qe garancia mbi shendetin te jete faktike dhe jo vetem fjale.
Per rezervime apo me shume info tel +