Shesim Dele Spanjolle Assaf Sarande

Shesim dele Spanjolle ASSAF (me 215 EYRO koka) te cilat karakterizohen per cilesine e lart te prodhimit te qumeshtit, qendrueshmerin e madhe, zhvillim e shpejt dhe pjellorin e lart.(Fshati Finiq Bashkia Finiq afer Sarandes) Nr.kontakti +, +, +

Njoftime te Ngjashme