Shesim kotele te races Angora Shkoder

Kafshe e shpende Data: 09/10/2020 09:10 Post Id: 253803

150 Euro

  • Shesim kotele te races Angora
  • Shesim kotele te races Angora
  • Shesim kotele te races Angora


extra info
Pagesa 150 Euro
Qyteti - Zona Shkoder - Qender
Adresa Shkoder, Albania
Lexime 186

Shesim kotele te races Angora
100% race e paster
50 ditesh
2 meshkuj te fundit
Shume te pastra te pershtatshme per apartamente dhe shtepi private.
Bejme edhe transport Tirane/Durres (30 euro)
Me shkruani ne Whatsapp nqs jeni te interesuar.