Qen Per Adoptim Tirane

Kerkoj nje person per te adoptuar nje qen labrador ngjyre gold.Eshte rreth 2 vjec , shume i zgjuar dhe i pajisur me certifikate.I vaksinuar totalisht dhe ne gjendje shume te mire shendetesore.Eshte shume i afrueshem dhe i shkathet.Arsyeja se perse kerkoj ta adoptoj eshte sepse me duhet te largohem.Telefononi ne numrin .FALAS ps E jap vetem per personat qe kane mundesi te kujdesen dhe qe i duan qente.

Qen per adoptim IMG_0961.PNG (Format Kb)
Qen per adoptim IMG_0962.PNG (Format Kb)
Qen per adoptim IMG_0963.PNG (Format Kb)

Njoftime te Ngjashme