Mace kotele Korce

Kafshe e shpende Data: 15/04/2021 15:17 Post Id: 321530


extra info
Pagesa 30 Euro
Qyteti - Zona Korce - Qender
Adresa Rruga Viktor Eftimiu, Korce, Albania
Lexime 615

Kotelet jane shtepiake 1muaj e gjysem te dashura dhe te pastra