Shesim kope me 40 dhi race dhe vendi dhe 40 keca Sarande

Kafshe e shpende Data: 06/04/2021 09:03 Post Id: 326384


extra info
Pagesa 65,000 Leke
Qyteti - Zona Sarande - Ksamil
Adresa Cuke, Albanien
Lexime 52

Shesim gjithe kopene per arsye prone, 2 cjap rrace dhe 40 dhi te perziera(rrace dhe vendi) si dhe
40 keca. Dhite japin shume prodhim te mire te qumeshtit, kecat jane tamam per tu therur pesha aktuale kecave varjon prej 15 kg deri 18 kg nuk ka fjale per cilesine e tyre ai qe do ti kete fat do jete shume i kenaqur. Cmimi eshte caktuar perafersisht si me i uleti i mundshem.
Te interesuarit te kontaktojne ne nr telefoni ne Sarande cuke.