Shitet Kelyshi Elbasan

Kelyshi eshte 2 muajsh dhe eshte nga nje nene pekineze dhe baba rrace relativisht e vogel. Eshte kelysh i cili mund ti interesoje njerezve qe i duan per ti bere shoqeri. Eshte shume i dashur dhe lozonjar.

Njoftime te Ngjashme