Pastor Belg Tirane

Pastor belg groenendael
Dna nga prinder te shkolles policore.RACA dhe genet e nenes dhe te babait besnik roje personal prone bisnesi 100% luftarak i urdheruar 100%. Do refuzohen persona qe do mbajne qente ne apartamente.

Njoftime te Ngjashme