Thelleza Japoneze Shkurteza Durres

shes thelleza japoneze (shkurteza) te gjitha te reja sapo kane filluar vezet. vezet e tyre njihen per vetite kuruese mbi shume semundje dhe kane veti ushqyese ne nivel te larte (nuk permbajne kolesterol te keq) vezet ndihmojne ne forcimin e imunitetit shikimin degjimin guret e temthit veshkave apo melcise permiresimin e lekures problemet e stomakut si ulcerat gastriti etj. te interesuarit te kontaktojne ne tel

Njoftime te Ngjashme