Qen leshator .. Durres

Kafshe e shpende Data: 09/11/2019 18:48

2,000 Leke

  • Qen leshator ..


Pagesa 2,000 Leke
Qyteti - Zona Durres - Currilat
Adresa Ruga smt
Lexime 3773

Qen leshator kelysh femna 1 muajsh.jane falas per shkak se do largohem nga ky vend dhe nuk ka kush ti mbaje jane falas