Zogj Fushe Fshati Lushnje

Pershendetje! Shesim Zogj fushe fshati te rritur ne hapsir te hapur me bar gjat gjith dites, zogjt shiten gati per te therur dhe jan te moshes 3,5 deri 4 muajsh.

NR TEL:
FB: Zogj fushe fshati
instagram: Zogj_fushe_fshati

Njoftime te Ngjashme