shes samsung s8+ me ekran te thyer 3 muaj i perdorur 13000 leke Tirane

Kompjutera dhe Elektronike Data: 13/09/2019 20:47

13,000 Leke

  • shes samsung s8+ me ekran te thyer 3 muaj i perdorur 13000 leke
  • shes samsung s8+ me ekran te thyer 3 muaj i perdorur 13000 leke


Pagesa 13,000 Leke
Qyteti - Zona Tirane - Rruga e Durresit/Zogu i zi
Adresa Rruga e Durresit, Tirana, Albania
Lexime 79

shes samsung s8+ me ekran te thyer

mbrapa ska asnje gervishtje

3 muaj i perdorur13000 leke