Kompjutera Gaming Fujitsu (8 Gb Ram/ 5.8 gb Share) 500 GB Hard Tirane

Kompjutera dhe Elektronike Data: 15/01/2020 20:01

16,000 Leke

  • Kompjutera Gaming Fujitsu (8 Gb Ram/ 5.8 gb Share) 500 GB Hard


Pagesa 16,000 Leke
Qyteti - Zona Tirane - Tjeter zone
Adresa Babrru, Albania
Lexime 966

Kompjutera Gaming Fujitsu (8 Gb Ram) 500 GB Hard
Shiten per arsye mbyllje biznesi.
Cdo set kompjuteri i kompletuar kushton 16000 Leke

Info rreth kompjuterit i keni ne foto

cel :