Akses Point - Ubiquiti Network,wi-fi 69Euro Tirane

Kompjutera dhe Elektronike Data: 23/01/2020 16:27

100 Euro

  • Akses Point - Ubiquiti Network,wi-fi  69Euro


Pagesa 100 Euro
Qyteti - Zona Tirane - Rruga e Durresit/Zogu i zi
Adresa Rruga Naim Frasheri, Tirana, Albania
Lexime 166

Akses Point - Ubiquiti Network
802.11ac Dual Radio Access Point

Unifi AC Lite AP permban teknologjine me te fundit Wi-Fi 802.11ac ne nje dizajn industrial te rafinuar dhe eshte ideal per vendosjen e rrjeteve Wireless me performance te larte
Operon ne 2-banda 2.4 & 5 Ghz
Shpejtesia e transmetimit Wifi 1167 Mbps

Dizajn elegant, ultra-kompakt
Unifi AC Lite AP permban nje dizajn te paster ne nje gjurme te reduktuar - gjysma e madhesise ne krahasim me standardin UniFi AP.
Pajisje e cila sugjerohet per hotele,restorante,zyra,magazina apo shtepi dhe vila.
Transport gjithe shqiperine nepermjet postes.