Fiber Optic Modem + Fiber Optic Cable Tirane

Kompjutera dhe Elektronike Data: 08/10/2019 16:03

29 Euro

  • Fiber Optic Modem + Fiber Optic Cable
  • Fiber Optic Modem + Fiber Optic Cable
  • Fiber Optic Modem + Fiber Optic Cable
  • Fiber Optic Modem + Fiber Optic Cable


Pagesa 29 Euro
Qyteti - Zona Tirane - Rruga e Durresit/Zogu i zi
Adresa Rruga e Durresit, Tirana, Albania
Lexime 69

Modem + Kabull Fiber Optike 20m + Adaptor + 2 Lan Cables