Kavo sigurie per kompiuter Tirane

Kompjutera dhe Elektronike Data: 13/05/2020 11:36

35 Euro

  • Kavo sigurie per kompiuter
  • Kavo sigurie per kompiuter


Pagesa 35 Euro
Qyteti - Zona Tirane - Rruga e Elbasanit/Stadiumi Qemal Stafa
Adresa Rruga Skerdilajd Llagami, Tirana, Albania
Lexime 80

Kavo celiku per te siguruar kompiuterin ne vende publike
160cm e gjate me dy celesa
Me siguri shume te larte