shiten kufje agjentesh sekrete sigurie super speciale ne shqiperi Shkoder

Kompjutera dhe Elektronike Data: 26/05/2019 19:37

1,800 Leke

  • shiten kufje agjentesh sekrete sigurie super speciale ne shqiperi
  • shiten kufje agjentesh sekrete sigurie super speciale ne shqiperi
  • shiten kufje agjentesh sekrete sigurie super speciale ne shqiperi
  • shiten kufje agjentesh sekrete sigurie super speciale ne shqiperi


Pagesa 1,800 Leke
Qyteti - Zona Shkoder - Qender
Adresa Shkoder
Lexime 1711

shiten kufje agjentesh , shume te vecanta te pershtatshme per rojet e sigurise , punonjesit e policise , bejne dhe me radio gjithashtu me cdo lloj celulari , nuk gjenden ne asnje dyqan ne shqiperi , jane antiradiation qe do thot qe nuk bejne asnje demtim gjate degjimit cmimi 18 mij lek , transport ngjith vendin per 48-72 ore maksimumi ,