LAPTOP TOSHIBA Elbasan

Kompjutera dhe Elektronike Data: 23/05/2020 14:18

200 Euro

  •    LAPTOP TOSHIBA
  •    LAPTOP TOSHIBA


Pagesa 200 Euro
Qyteti - Zona Elbasan - Qender
Adresa Elbasan, Albania
Lexime 50

SHESH LAPTOP TOSHIBA

GJENERATA 4, i5
SSD 128 GB
RAM 8G
bateri:5 ore

MBAJ GARANCI 1 VIT
LAPTOPI ESHTE SHUME I MIRE PER PUNE TE PERDITSHME,MBAN 2 ORE BATERI,DHE KA NJE PESHE MESATARE 1.2 KG