SHES SKANER FLORIRI GOLD DEDEKTOR KTS GPA 1000 Model 2013 prodhim Gjerman Tirane

Kompjutera dhe Elektronike Data: 04/02/2020 18:03 Post Id: 31875

6,500 Euro

  • SHES SKANER FLORIRI GOLD DEDEKTOR KTS GPA 1000 Model 2013 prodhim Gjerman
  • SHES SKANER FLORIRI GOLD DEDEKTOR KTS GPA 1000 Model 2013 prodhim Gjerman
  • SHES SKANER FLORIRI GOLD DEDEKTOR KTS GPA 1000 Model 2013 prodhim Gjerman
  • SHES SKANER FLORIRI GOLD DEDEKTOR KTS GPA 1000 Model 2013 prodhim Gjerman
  • SHES SKANER FLORIRI GOLD DEDEKTOR KTS GPA 1000 Model 2013 prodhim Gjerman


Pagesa 6,500 Euro
Qyteti - Zona Tirane - Ministria e jashte/Pazari i ri/Shkolla e kuqe
Adresa Rruga 4 Deshmoret Gjimnazi Partizani
Lexime 5305

Shes Skaner Floriri KTS GPA 1000 prodhim Gjerman . Aparatura eshte ne gjendje shume te mire dhe pak i perdorur . Disponoj dokument te rregullt blerjeje ne Frankfurt te Gjermanise .Aparatura perbehet nga dy pjese ...E para eshte dedektori GOLD SCAN i cili ben ndarjen e llojit te metalit i cili ndodhet ne tok ose ne nje mur te trash guri...me numurat perkates ne baze te metalit qe eshte fshehur .Maksimumi i ndarjes se llojit te metalit eshte rreth 2.5 metra thellesi kjo bazuar ne madhesine e metalit ne toke dhe llojit te tokes .. E dyta eshte Skaneri GPA 1000 i cili mundeson nje pamje te perafert ne 3D te kutise ose nje qypi qe mund te jete fshehur dhe te nje tyneli ose hapesire boshe qe mund te jete ne vendin ku ne dyshojme , Skaneri mundeson nje thellesi me te madhe matjeje...mbi 10 metra me ane te dy gypave me sensore .per me shume informacione ne cel.. Jam i disponueshem tu pergjigjem vetem personave qe jane te interesuar per blerjen e skanerit ...