Ekrane per celulare Tirane

Kompjutera dhe Elektronike Data: 02/01/2020 22:17

100 Leke

  • Ekrane per celulare
  • Ekrane per celulare
  • Ekrane per celulare


Pagesa 100 Leke
Qyteti - Zona Tirane - 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Adresa Rruga e Kavajes, condor center
Lexime 4267

Ekrane te rinj per iphone 5,iphone 5s,iphone 5c,iphone 6,iphone 6s,iphone 6s+,iphone 6+,iphone 7,iphone 7+,iphone 8,iphone 8+,Samsung S3,S4,S4 mini,S5,S6,S6 edge,S7,S7 edge, J1,J2,J3,J5,J7,core prime, grand neo,core plus, LG G2,LG G3,LG G4,LG G5,Nexus 4,X Power, Xiaomi Red Mi 2,Red Mi 3,Red Mi 4A,Red Mi 4X,RM note 2,RM note 3,RM note 4,RM note 4X,Huawei honor 4X,Huawei honor 5X,Huawei honor 7,Huawei honor 8,Huawei honor 8 Lite,Huawei P6,Huawei P7,Huawei P8 Lite,Huawei P8 Lite 2017,Huawei P9,Huawei P9 plus,Sony,Xperia Ultra,Xperia XA,Xperia Z LT36H,Xperia Z1 LT39H,Xperia Z2,Xperia Z3,Xperia Z5 etj
Per me teper kontakt ne : ose