#SISTEM VEZHGIMI,KAMERA,ALARMI,AKSES KONTROLLE # Tirane

Sherbime Profesionale Data: 18/04/2020 10:32

100 Euro

  • #SISTEM VEZHGIMI,KAMERA,ALARMI,AKSES KONTROLLE #
  • #SISTEM VEZHGIMI,KAMERA,ALARMI,AKSES KONTROLLE #


Pagesa 100 Euro
Qyteti - Zona Tirane - Rruga e Durresit/Zogu i zi
Adresa Rruga Naim Frasheri, Tirana, Albania
Lexime 818

OFROJME INSTALIME TE SPECIALIUARA TE KAMERAVE CCTV DHE AKSESOREVE.NE OFROJME NJE GAME TE GJERE AKSESORESH KAMERA TE JASHTME DHE BRENDESHME ME RESOLUCION TE LARTE MONITOR, PER TE SIGURUAR AMBJENTET E BRENGESHME DHE TE JASHTME TE BINESIT,ZYRES,SHTEPISE ETJ…..