SHES LOJERA PS 2, PS 3 dhe PSP te paluajtura. Tirane

Kompjutera dhe Elektronike Data: 15/06/2019 14:24

500 Leke

  • SHES LOJERA PS 2, PS 3 dhe PSP te paluajtura.
  • SHES LOJERA PS 2, PS 3 dhe PSP te paluajtura.
  • SHES LOJERA PS 2, PS 3 dhe PSP te paluajtura.
  • SHES LOJERA PS 2, PS 3 dhe PSP te paluajtura.


Pagesa 500 Leke
Qyteti - Zona Tirane - Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri
Adresa Rruga Adem Kruja, Tirane, Shqiperia
Lexime 516

SHES LOJERA PS 2, PS 3 dhe PSP te paluajtura.

lojera PS 3--White knight chronicles-800 lek —Heavenly sword-800 lek---Ghostbusters-800 lek---Sirren Blood Curse-800 lek---Lair-800 lek---Rachet&Clank-800 lek--—Formula 1-500 lek---Motorstorm-500 lek---Resistance:the fall of man-500 lek--- Little Big Planet---800--- Singstar 1+2+Abba 1000 lek (jane si karaoke me mikrofona) ---Socom confrotation-500 lek---Warhawk-500 lek—dy lojerat e fundit luajne vetem kur lidhet PS 3 me internetin. Dmth jane si Counter Strike.

lojera PSP: Ridge Racer---F1---Loco Roco---Fired Up---Pursuit Force---Key of Heaven---Pac-Man---Medievil Resurrection---Twisted Metal---World Tour Soccer---Ape Academy---Lemmings---Talkman(eshte fjalor 6 gjuhesh, anglisht,frengjisht,gjermanisht, italisht,spanjisht, japonisht dhe kur thua nje shprehje ne nje gjuhe ta kthen me tjetren)---Ape Escape---te gjitha nga 300 lek-------Everybody`s golf---sudoku---B-Boy-200 lek
Moto GP---Shinobido---Socom fireteam bravo---Echocrome---Logan`s shadow---Resistance---Echoshift---Patapon---Atv offroad fury 4---Ghostbusters---Motorstorm:arctic edge --- Granturismo nga 500 lek

lojera PS 2: Shiten gati falas (ne cmim te atyre kineze) lojera origjinale (te paluajtura) per PS 2---- Sly 3---Socom 3---Brave---Jak X---Moto gp---F 1---Soulcalibur 3---Ape Escape---B boy---Genji---Rogue Ralaxy---24 the game---Rachet gladiator nga 300 lek
God of war---Sypfon filter Motorstorm:arctic edge---Ghostbusters---Daxter&clank---Atv offroad fury 4 nga 500 lek

Cinetic combat, Play 2, Play 3, dhe 4 lojera te tjera qe luajne me Kamera Playstation 2
Kamera per Playstation 2 (mund te perdoren dhe per kompjuter nqs zbresim driver nga internet) -300 lek

Cel. :