SOBE DHE PJANURE XHAMI ME GARANCI 6 MUAJ Tirane

Mobilje dhe Elektroshtepiake Data: 20/02/2020 11:13

20,000 Leke

  • SOBE DHE PJANURE XHAMI ME GARANCI 6 MUAJ
  • SOBE DHE PJANURE XHAMI ME GARANCI 6 MUAJ


Pagesa 20,000 Leke
Qyteti - Zona Tirane -
Adresa 3 Deshmoret
Lexime 13899

Sobe e ardhur nga Gjermanija pothuajse e re,me ventilim te brendeshem dhe te jashtem,numeri i proceseve te pjekjes 5.
pjanure xhami 4 plus 2 vatera shtes,me sensor tskim stakimi,me llamba sigurije.