Tavoline druri me xham siper. Tirane

Mobilje dhe Elektroshtepiake Data: 26/03/2020 15:05

80 Euro

  • Tavoline druri me xham siper.
  • Tavoline druri me xham siper.
  • Tavoline druri me xham siper.
  • Tavoline druri me xham siper.


Pagesa 80 Euro
Qyteti - Zona Tirane - Don Bosko
Adresa Jordan Misja
Lexime 134

Eshte tavoline per televizorin, dvd poshte ka vend edhe per bokse dhe magnetofon. Eshte e re shume pak e perdorur dhe eshte e blere ne greqi. Ngjyre kafe dhe gjithashtu ka dhe dy sirtare.