Karrige dhe Tavolina prej druri per lokale, restorante, hotele dhe shtepi. Tirane

Mobilje dhe Elektroshtepiake Data: 16/06/2019 19:49

30 Euro

  • Karrige dhe Tavolina prej druri per lokale, restorante, hotele dhe shtepi.
  • Karrige dhe Tavolina prej druri per lokale, restorante, hotele dhe shtepi.


Pagesa 30 Euro
Qyteti - Zona Tirane - Rruga e Elbasanit/Stadiumi Qemal Stafa
Adresa Elbasan
Lexime 5286

Karrige dhe Tavolina prej druri per lokale, restorante, hotele dhe shtepi.
Cilesi e larte me cmimet me te uleta ne treg me garanci 1 vjecare.
Mos vononi....