Shes Tavolina, Karrige Dhe Banak per Lokal. Te pershtatshme per cdo lloj Ambienti. Tirane

Mobilje dhe Elektroshtepiake Data: 12/03/2020 15:13

1,000 Leke

  • Shes Tavolina, Karrige Dhe Banak per Lokal. Te pershtatshme per cdo lloj Ambienti.
  • Shes Tavolina, Karrige Dhe Banak per Lokal. Te pershtatshme per cdo lloj Ambienti.
  • Shes Tavolina, Karrige Dhe Banak per Lokal. Te pershtatshme per cdo lloj Ambienti.
  • Shes Tavolina, Karrige Dhe Banak per Lokal. Te pershtatshme per cdo lloj Ambienti.


Pagesa 1,000 Leke
Qyteti - Zona Tirane - Vore
Adresa Autostrada Tirane - Durres, KM 11, CityPark
Lexime 10459

Shiten tavolina dhe karrige ne gjendje perfekte. Tavolina druri dhe te plastifikuara. Karrige shume te bukura dhe te pershtatshme per cdo lloj bari & snack.
shitet banak i kompletuar me 6 frigorifere freskues, 2 magazina, 3 ekspozitor ku njeri eshte per pijet alkoolike, njeri per embelsirat e pijet freskuese dhe njeri per akullore ku mund te vendosni rreth 13 shije akulloresh.