NA solution kerkon te punesoje 40 Agjente Telefonik ne gjuhen italiane. Tirane

Oferta - Njoftime Pune Data: 22/03/2019 18:26

60,000 Leke

  • NA solution kerkon te punesoje 40 Agjente Telefonik ne gjuhen italiane.

NA solution wants to employ 40 Telephone Agents in Italian.

NA Solutions, a Telemarketing company with the mission to provide high-level services of innovation by improving customer perception, wants to employ 40 Telephone Agents in the Italian language.


[u] [b] Required skills: [ b] [ u]
Very good communication skills in Italian
Motivation and flexibility
Ability to collaborate in the group
Full-time availability

[u] [b] What we offer: [ b] [ u]
Regular employment contract
Fixed base page
High bonuses
Ambient dynamic
Intensive training
Career Opportunity

We welcome your applications at the e-mail address: hr@nasolutions.al, or you can contact us at phone number: 069 956 9107 Address: Street "Milto Tutulani", faculty Law


Pagesa 60,000 Leke
Pozicioni Agjent Telefonik
Arsimi Gjimnaz
Mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Tirane - Blloku/Liqeni Artificial
Adresa Rruga ”Milto Tutulani”
Lexime 5966

NA Solutions, kompani Telemarketing-u me misionin per te ofruar sherbime me nivel te larte inovacioni duke permiresuar pervojen e konsumatorit, kerkon te punesoje 40 Agjente Telefonik ne gjuhen italiane.


Aftesite e kerkuara:
Aftesi komunikimi shume te mira ne gjuhen italiane
Motivim dhe fleksibilitet
Aftesi bashkepunimi ne grup
Disponueshmeria me kohe te plote

Cfare ofrojme:
Kontrate e rregullt pune
Page fikse baze
Bonuse te larta
Ambient dinamik
Trajnim intensive
Mundesi karriere

Kliko mbi linkun per te aplikuar : https://bit.ly/2XIy07k
Gjithashtu mirepresim aplikimet tuaja ne adresen e e-mail-it: hr@nasolutions.al, ose mund te na kontaktoni ne numrin e telefonit: Adresa: Rruga ”Milto Tutulani”, perballe fakultetit Juridik

Afati i fundit i aplikimit: 31/12/2019 17:28