Altech marketing hap zyrat e reja, ofron vende pune si agjent marketingu. Tirane

Oferta - Njoftime Pune Data: 22/03/2019 18:26

60,000 Leke

  • Altech marketing hap zyrat e reja, ofron vende pune si agjent marketingu.

Altech Marketing opens new offices, offers jobs as a marketing agent.

If you are ambitious, determined, responsive, dynamic and looking for a new job where you feel accomplished and paid well, we are happy to invite you to our team.

Altech Marketing is a Contact Center company that helps clients connect with clients, sell and offer maximum assistance. Invite all the energetic and talented people to work in a challenging and stimulating environment. If you think you are right, we welcome your application.


[B] [u] Offering: [ u] [ b]

Regular contracts and 100% insurance.
Competitive payment in the Albanian market.
Bonuses for your achievements.
Modern working conditions.
Working hours from Monday to Friday from 10:00 to 19:00, Saturday and Sunday break.

[u] [b] To become a part of our staff, you must have: [ b]
[ U]
Passion and seriousness to work.
You hold the Italian language.
You are from 19 to 40 years of age.
(Experience in similar fields is an advantage.)

To apply click on the link below:
https: recruitment.altechmarketing.al


Pagesa 60,000 Leke
Pozicioni Operator Telefonik
Arsimi Gjimnaz
Mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Tirane - Blloku/Liqeni Artificial
Adresa Njesia bashkiake nr 5, rruga Abdyl Frasheri Tirana, Albania 1001
Lexime 12529

Nese je ambicioz, i vendosur, i shoqerueshem, dinamik dhe je ne kerkim te nje pune te re ku ndjeheni te realizuar dhe te paguheni mire, jemi te lumtur tju ftojme ne ekipin tone.

Altech Marketing eshte nje kompani Contact Center e cila ndihmon komanite te lidhen me kliente, te shesin dhe te ofrojne asistence maksimale. Ftojme te gjithe njerezit energjik dhe te talentuar per te punuar ne nje mjedis sfidues dhe stimulues. Nese mendon qe je i duhuri, mirepresim aplikimin tuaj.


Ofrojme:

Kontrata te rregullta dhe siguracione 100%.
Pagesa konkuruese ne tregun shqiptar.
Bonuse per arritjet tuaja.
Kushte modern pune.
Orari i punes nga e hena ne te premte orari 10:00-19:00, e shtuna dhe e diela pushim.

Per tu bere pjese e stafit tone, duhet te keni:

Pasion dhe seriozitet per te punuar.
Te zoteroni gjuhen italiane.
Te jeni nga mosha 19-40 vjec.
(Eksperinca ne fusha te ngjashme perben avantazh.)

Per te aplikuar klikoni mbi linkun e meposhtem:
https://bit.ly/2ESvJyR

Afati i fundit i aplikimit: 31/12/2019 17:23