Equilibrium ofron mundesi punesimi si Agjent Marketingu. Tirane

Oferta - Njoftime Pune Data: 22/03/2019 18:26

60,000 Leke

  • Equilibrium ofron mundesi punesimi si Agjent Marketingu.

Equilibrium offers employment opportunities as a Marketing Agent.

We are in constant search for people who are characterized by ambition, initiative and innovation, in order to contribute to a successful future with us.

What we offer:
1. Cultivate and appreciate talents.
2. Positive and motivational work environment.
3. Development and professional growth.
4. Orientation towards success.
5. Evaluation based on performance.


What do we need:
1. Very good knowledge of Italian.
2. Good interpersonal skills.
3. Ability to work in a group.
4. Positive personality, motivated to professional growth.
5. Availability full time.

If you will be part of a process that creates value contacting our phone number or email us your cv.
+355 686062622
hr@equilibrium.com


Pagesa 60,000 Leke
Pozicioni Operator Telefonik
Arsimi Gjimnaz
Mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Tirane - Blloku/Liqeni Artificial
Adresa Bulevardi Deshmoret e Kombit Tirana, Albania 1001
Lexime 9061

Jemi ne kerkim te vazhdueshem te personave qe karakterizohen nga ambicia, iniciativa dhe inovacioni, ne menyre qe te kontriubojne ne nje te ardhme te suksesshme me ne.

Cfare ofrojme :
1. Kultivojme dhe vleresojme talente.
2. Ambjent pune pozitiv dhe motivues.
3. Zhvillim dhe rritje profesionale.
4. Orientim drejt suksesit.
5. Vleresim ne baze te performances.


Cfare kerkojme:
1. Njohje shume e mire e gjuhes italiane.
2. Aftesi te mira nderpersonale.
3. Aftesi per te punuar ne grup.
4. Personalitet pozitiv, te motivuar drejt rritjes profesionale.
5. Disponibilitet full time.

Nese do te jesh pjese e nje procesi qe krijon vlera kontakto ne numrin tone te telefonit ose na dergoni cv tuaj me email.
+
hr@equilibrium.com
Kliko linkun per te aplikuar online:
https://bit.ly/2HeEm8B
Afati i fundit i aplikimit: 31/12/2019 17:27