Illegal Bar. Ofron Vend Pune Per Kamarjere (f) Me Dhe Pa Eksperienc(turni 1). Tirane

ILlegal Bar ofron vend pune per kamarjere (f)me ose pa eksperienc.
Adresa: Rruga Don Bosko Vizion Plus
Per me shum information: ( Not Allowed On Text)

Njoftime te Ngjashme