Operatore Forex Gjermanisht Paga Super Tirane

Kerkojme Agjent Forex ne gjuhen GJERMANE

Kriteret:
• Arritja e objektivave personale dhe te ekipit
• Te kete ambicie dhe vetemotivim
• Eksperience e meparshme
• Te jete i disponueshem( E Hene – E Premte)
-Full Time (10:00 – 19:00)


Cfare ofrojme ne:

-Rroge baze konkuruese ne treg+ bonuse ditore, javore dhe mujore, duke filluar nga 500 Euro ne muaj
- Kontrate e rregullt sipas kodit te punes se Republikes se Shqiperise + Sigurime
- Ambjent pune komod, salle Relax-i dhe organizime aktivitetesh te vazhdueshme

Dergoni CV tuaj ne adresen tone te E-mail: smartsuport88@gmail.com
Afati i fundit i aplikimit: 08/04/2019 10:59

Njoftime te Ngjashme