Manaxhimi I Porosive Te Klienteve Nepermjet Programeve Profesionale. Tirane

Fabrika e prodhimit te mobiljeve kerkon punesoje punonjese(femer) per manaxhimin e porosive te klienteve.

E interesuara duhet te kete mbaruar nje dege te fakultetit te inxhinjerise, te fakultetit politeknik ose te ekonomise.

Aplikantja duhet te jete dipllomuar dhe nuk duhet te kete asnje kontakt me shkollen. Paga e kenaqshme.

Mund te dergoni cv tuaj ne email: infoscsystem@gmail.com

tel:

Afati i fundit i aplikimit: 01/12/2020 20:56

Njoftime te Ngjashme