Operatore Forex Italisht Paga Super Tirane

Smart Call kerkon te punesoje Operatore Forex ne gjuhen Italiane


Ofrojme
– Paga deri ne 1000 euro
– Kontrate te rregullt ne baze te kodit te punes
– Mundesi trajnimi jashte shtetit
– Bonuse motivuese, duke shperblyer aftesine tuaj
– Trajnime me pagese te plote


Kerkojme
– Te zoteroje shume mire gjuhet e mesiperme
– Te kete eksperience me pare ne fushen e Call Center
– Disponibilitet Full- Time
– Aftesi te mira komunikuese
– Te punoje ne grup
– Seriozitet ne pune
– Ambicie dhe vendosmeri
Afati i fundit i aplikimit: 09/04/2019 10:56

Njoftime te Ngjashme