Vende Te Reja Pune Tirane

Kompania zviceriane librex ne kuader te zgjrimit te zyrave , hap fushaten per 20 vende te reja pune.
Kerkohen agjent shitjesh ne terren , te kene seriozitet , vullnet per pune dhe kerkon dicka me shum se nje rrog normale.
Kushe eshte merzitur te punoje per te tjeret dhe do te bej karrier , kompania jone te ofron mundesin e rritjes ne nje kohe te shkurter. Kushte komode pune. Pagesa baze plus %
Mosha 20-35 vjec.
Afati i fundit i aplikimit: 01/05/2019 14:14

Njoftime te Ngjashme