Kompania Pro - Aqua International ofron vend pune per angjent/agjente terreni Tirane

Oferta - Njoftime Pune Data: 28/04/2020 15:32

Pro - Aqua International offers agent agent jobs

[b] Pro - Aqua International company offers jobs: [ b]
For agent agent

Be energetic, ambitious with good communication skills.
Training opportunities and part of an international network.
Company offers base salary plus% (Very high profits)
We favor applicants who dispose of personal cars.
For more information you can contact us at the following no

0692090715


Pagesa Me Marreveshje
Pozicioni angjent/agjente
Arsimi Gjimnaz
Mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Tirane - Zone Periferike
Adresa Tirana, Albania
Lexime 3250

📣Kompania Pro - Aqua International ofron vend pune : Per angjent/agjente terreni📣

✅Jeni energjik ,ambicioz me aftesia te mira komunikimi?

✅Jeni midis 22-40 vjec/e?

✅Deshironi mundesi trajnimi dhe te jeni pjese e nje rrjeti nderkombetar ?

✅Kompania ju ofron page baze plus % (Fitime shume te larta )

✅Favorizohen aplikantet qe disponojne makine personale .

👉Per me teper informacion apo per te zhvilluar nje takim na kontaktoni ne nr e telefonit.