Kerkohen operatore per konsulence Outbound- Italisht (Tek Stadiumi Dinamo) Tirane

Oferta - Njoftime Pune Data: 28/04/2020 15:32

1,000 Euro

  • Kerkohen operatore per konsulence Outbound- Italisht (Tek Stadiumi Dinamo)

Outbound Italian Consulting Operators Required (At Dinamo Stadium)

Content:

[b] 5G Solutions [ b] a company specializing in telemarketing within

organic staff internal expansion, requires to hire operators of

who speak Italian.

Our company offers:

[b] • Base Salary + Bonuses up to 1000 Euro per month.

• Payments per hour up to 300 ALL hour.

• Strong motivations, rewards and monthly personal and in-person competitions [ b]

group.

• Regular employment contract under Albanian legislation.

• Pay punctuality, seriousness and professionalism.

• New, dynamic and stimulating work environment.0693525119

[b] APPLY NOW [ b]:

EMAIL: hr@5g-al.com


Pagesa 1,000 Euro
Pozicioni Operatore
Arsimi Gjimnaz
Mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Tirane - Komuna e parisit/Stadiumi Dinamo
Adresa Rruga Emin Duraku, prane Stadiumi Dinamo
Lexime 1230

Content :

5G Solutions nje kompani e specializuar ne telemarketing ne kuader te

zgjerimit organik te brendshem te stafit,kerkon te punesoje operatore te

cilet zoterojne gjuhen italiane.

Kompania jone ofron:

• Rroge baze + Bonuse qe shkojne deri me 1000 Euro ne muaj.

• Pagese per ore deri me 300 leke/ora.

• Motivime te forta, shperblime dhe gara mujore personale dhe ne


grup.

• Kontrate e rregullt pune sipas legjislacionit shqiptar.

• Punktualitet ne pagesa, seriozitet dhe profesionalizem.

• Mjedis pune i ri,dinamik dhe stimulues.


APLIKO TANI ne email : hr@5g-al.com
Telefononi ose na shkruani ne whatsapp per te zhvilluar nje takim.