Urgjente: Team Leader Me Eksperjenc Ne Telefonia (tim / Wind / Vod / Ftw) (tiran & Fi Tirane

URGJENTE: KERKOHET 1 TEAM LEADER DHE 5 GRUPE TE GATESHME PUNE
CV: info@union-contact.com WHATSAPP:

UNION : Ofron Punesim te menjeheshem edhe per OPERATOR TELEFONIA NE GJUHEN ITALIANE.

KRITERET
πŸ‘‰ Njohuri te gjuhes italiane, te duash te fitosh sa me shume para, te punosh ne grup dhe te jesh sa me pozitiv

➑ OFROHET:
πŸ‘‰ Pagesa me marrveshje + gare + bonuse mujore.
πŸ‘‰ Ambjent dinamik dhe motivues
πŸ‘‰ Rritje profesionale
πŸ‘‰ Trajnim i paguar

➑ Per GRUPE: Pagesa me marrveshje +50.000 lek te reja BONUS
Cfare pret me?!

Na kontakto per te lene nje takim ose prezantohu prane zyrave tona.
➑TIRANE: Ne qender sapo hyn te rruga e Kavajes te banka Raiffeisein kati 6
➑FIER: Rr. Mujo Ulqinaku mes rrethrrotullimit te sharres dhe shkolles se muzikes
πŸ“± FB: https://www.facebook.com/unioncontact.al/
πŸ“± INSTA: https://www.instagram.com/union_contact/
Kontakte nr πŸ“±: ose CV πŸ“§: info@union-contact.com

Afati i fundit i aplikimit: 27/12/2018 13:39

Njoftime te Ngjashme