Vend I Lire Pune | Paga 60.000 Lek | Pune Ne Zyre Me Orare Fikse Dhe Fundjava Pushim Tirane


Wise Group Center ka mbi 5 vjet ne tregun shqipetar me mbi 500 punonjes nga te cilet 80% te tyre kane qendruar qe nga fillimet tona.
Sepse ofrojme:
* Kontrata te rregullta per cdo punonjes, siguracion 100%
* Pagesa mbi nivelin mesatar ne tregun shqiptar, fillon me page baze per punonjesin e ri 60.000 lek dhe bonuse te larta per cdo arritje.
* Kushte pune te standarteve moderne
* Orari i punes nga e hena ne te premte orari 10:00-19:00, e shtuna dhe e diela pushim

Ne jemi te specializuar ne menaxhimin e aktiviteteve te ndryshme contact center dhe sherbimeve te marredhenieve ndaj klientit. Zhvillon dhe zbaton strategji efektive, ne nderveprim me partneret, ne menyre te integruar dhe te pershtatur per te arritur rezultate maksimale.

Per te filluar karrieren tende me pagen 60.000 lek mjafton te jeni serioz ne pune, deshire per arrire akoma me shume dhe dini te flisni italisht.

Kliko ketu >>> http://bit.ly/2RMHFWG per te bere thjeshte aplikimin tend.


Njoftime te Ngjashme