Kerkohen Specialiste Makine Tirane

kerkohen specialiste makine lineare ,CONTROLLORE DHE POSIZIONI TE TJERA.
rroga do paguhet ne baze te proceseve dhe eksperjences qe operatori/ja ka.
kerkojm persona serjoz dhe me deshir per te punuar.
rroga shume mire (pa norma)
(zona fresku/ afer bunkart1)
/
Afati i fundit i aplikimit: 15/12/2018 19:31

Njoftime te Ngjashme